hősünk mostan be-le-lép

"Mihelyt nem térhetünk vissza, csak azzal kell törődnünk, hogyan juthatunk előre a legjobban."

Friss topikok

  • Merci!: ez nem korfüggő :) úgy értem, ezt a lazaságot ér megtartani később is, amikor már (a többiek szeri... (2009.09.24. 19:35) ránézek és eltűnik.
  • sanssouci: szia Eszti! köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon örülök, hogy szereted olvasni az írásaimat :) ... (2009.03.26. 12:26) blogcsere

Címkék

(szivecske) (22) akedvesté (2) alkusz (2) álom (1) blablázás (2) család (4) csé (2) döntés (6) érzés (34) ezaszerelem (10) félelem (5) halál (2) idézet (11) inspiráció (1) karácsony (4) kit (9) könyv (2) m. (10) maastricht (8) mjúzik (23) mónka (4) pasi (6) suli (7) süttyer (2) szakítás (16) szavazás (1) szex (2) ted (1) zajlik (26) Címkefelhő

Behunyom a szemem, mivel látni akarok.

2009.08.11. 22:07 sanssouci

mindenbajomvan

Nagyban szenvedek mindenféleségen, néhány jogos, néhány eltúlzott, néhány az én bajom, néhány tényleg szomorú.

A szomorú: mikor Annci dolgozott, őt támogatta a családja, gondoskodtak róla, megdicsérték, meglátogatták, mikor befejezte, elvitték vacsorázni, ehhez képest az én családom cseszeget engem, hogy itthontöltött 8 órámban miért nem takarítok.

Az énbajom: szörnyen hiányzik Kit, vele akarok lenni és készpassz, mikor lesz már, hogy egyszerűen csak élvezzük, hogy együtt lehetünk??

Az eltúlzott: annyira de annyira elegem van már az egészből, még jó, hogy már csak 3 nap, mert én komolyan kikészülök, unom, rémes, agyfasztkapós, ma még esett is és szét is fagytam, kis mázlival meg is fáztam, grrr.

Az eltúlzott-hisztis: minden ember szigeten van, bulizik, balatonozik, tütütüm, de legalábbis azzal van, akit szeret, én meg 2 hete semmit se csinálok, most is lennék inkább CséGéékkel buliban, de nem, én szenvedek ezzel a szaros dinnyézéssel.

Szólj hozzá!

2009.08.10. 23:58 sanssouci

huhh

Már kábé agyfaszt kapok, nemhogy írni, élni nincs időm, 12 óra meló naponta, 14 ha az utazást is nézem, az az egy vigasztal, hogy már csak 4 napom van, 11 pipa, ennyit már fél lábon is. Plusz nagy örömmel tölt el, hogy megnéztem: igaz, hogy most 84 órát dolgozok egy héten, viszont suliidőben a durvábbik hetemen, ha minden órámra szorgosan bemegyek, akkor is 25 órát töltök az iskola falai közt kellemesen.

Amúgy hogy lehet így élni, atyavilág.... tényleg kell ilyen melót csinálni, 5ös átlagom lesz ezután, nincs mese, erről szól a tanuljfiam kezdetű mondás, pontosan erről.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása