hősünk mostan be-le-lép

"Mihelyt nem térhetünk vissza, csak azzal kell törődnünk, hogyan juthatunk előre a legjobban."

Friss topikok

  • Merci!: ez nem korfüggő :) úgy értem, ezt a lazaságot ér megtartani később is, amikor már (a többiek szeri... (2009.09.24. 19:35) ránézek és eltűnik.
  • sanssouci: szia Eszti! köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon örülök, hogy szereted olvasni az írásaimat :) ... (2009.03.26. 12:26) blogcsere

Címkék

(szivecske) (22) akedvesté (2) alkusz (2) álom (1) blablázás (2) család (4) csé (2) döntés (6) érzés (34) ezaszerelem (10) félelem (5) halál (2) idézet (11) inspiráció (1) karácsony (4) kit (9) könyv (2) m. (10) maastricht (8) mjúzik (23) mónka (4) pasi (6) suli (7) süttyer (2) szakítás (16) szavazás (1) szex (2) ted (1) zajlik (26) Címkefelhő

Behunyom a szemem, mivel látni akarok.

2009.12.06. 17:46 sanssouci

yesman

Címkék: idézet

"You know, who cares? The world's a playground. You know that when you're kid but somewhere along the way everywhone forgets it."

Szólj hozzá!

2009.12.05. 16:41 sanssouci

váltani köll

Címkék: karácsony

Néha megesik, hogy bármennyire is szeretné az ember, és bármennyit is tesz érte, valami egyszerűen nem jön össze.

Például karácsonyra szerettem volna ilyen picike ajándékként marble magneteket adni a kedves embereknek, de hiába, egyszerűen sehol sem kapok lapos, átlátszó üvegkavicsot, és a mágnes, amit szereztem is rossz, ráadásul méregdrága, úgyhogy remek, vettem a jelzést a világegyetemtől és idén mindenki házikészítésű csokilikőrt kap, marblemagnet szezon pedig pont akkor lesz, amikor ráminteget az üvegkavics.

Szólj hozzá!

2009.12.03. 22:29 sanssouci

különféle dolgokról közléskényszer

Címkék: zajlik

 

Ma kiderült, hogy a némettanítványom babát vár.

Megismerkedtem egy bűbájos hétévessel, aki tanított nekem egy saját költésű verset (nem tudom, leírhatom-e, de talán nem sértődik meg, a vers tehát, hansúlyozom, Szuszu műve:
"Háp, háp, háp, jönnek a kacsák,
Kár, kár, kár, jönnek a szarkák,
Nyáu, nyáu, nyáu, jönnek a cicák,
Jaj, jaj, jaj, jönnek a banditák!"
)

Ismét felbukkant az életemben a Kísértő.

Néha idegesít, hogy mennyire imádom a Kitet és hogy állandóan csak egyre jobban.

Az is idegesít, hogy állandóan srácok akarnak velem ismerkedni.

Elmentem rúdtáncot tanulni (ez egy sport, nem sztriptízbárba készülök :)) és ma egész nap az átlagban sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint ahogy szoktam.

Van egy csomó szabadon kószáló kreatív energiám, amik megnyilvánulásra készek, úgyhogy hamarost nagyot fogok alkotni.

Betömték két fogamat és egyáltalán nem volt rossz. Sőt, magazint is olvashattam, míg hatott a szuri, hát ha innen nézzük, kifejezetten jó volt. 

Nagyon izgalmas az életem.

Szólj hozzá!

2009.11.30. 16:52 sanssouci

nagyon fáj a fülem.

Nem vagyok beteg, full jó a közérzetem, nem is lenne para, ha a fejem jobb oldala (ebbe beleértve a fülemet, a fejem külső és belső részt és az agyamat is) nem hasogatna félpercenként úgy, mintha folyamatosan villámok csapkodnának belé. Így viszont ritmikus ismétlődésekkel vágok hülye fejet és szisszenek fel, a köztes időben viszont magam és mások számára meggyőzően viselkedek úgy, mintha teljesen jól lennék. Mesés.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása