hősünk mostan be-le-lép

"Mihelyt nem térhetünk vissza, csak azzal kell törődnünk, hogyan juthatunk előre a legjobban."

Friss topikok

  • Merci!: ez nem korfüggő :) úgy értem, ezt a lazaságot ér megtartani később is, amikor már (a többiek szeri... (2009.09.24. 19:35) ránézek és eltűnik.
  • sanssouci: szia Eszti! köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon örülök, hogy szereted olvasni az írásaimat :) ... (2009.03.26. 12:26) blogcsere

Címkék

(szivecske) (22) akedvesté (2) alkusz (2) álom (1) blablázás (2) család (4) csé (2) döntés (6) érzés (34) ezaszerelem (10) félelem (5) halál (2) idézet (11) inspiráció (1) karácsony (4) kit (9) könyv (2) m. (10) maastricht (8) mjúzik (23) mónka (4) pasi (6) suli (7) süttyer (2) szakítás (16) szavazás (1) szex (2) ted (1) zajlik (26) Címkefelhő

Behunyom a szemem, mivel látni akarok.

2009.10.31. 19:44 sanssouci

mi a jó a szerelemben pl

Címkék: érzés ezaszerelem

Tavaly ősszel szinte egyáltalán nem mentem bulizni a csopitársaimmal, és ennek az az oka, hogy október közepétől szilveszterig gyűlölök kilépni az ajtón este 6 után, ki a meleg és békés lakásból a hideg és csontig fagyasztó, félelmetes világba. (Najó, az is az oka volt még, hogy nem voltam épp a legjobb passzban és leginkább nem akartam lenni semmi olyan, ami élő.)

Az egyetlen dolog, amiért hajlandó vagyok kimerészkedni, az a szerelem, de az is csak azért, mert még jobb meleget és még klasszabb békét ígér. Csak persze oda el kell jutni.

Szóval éljen az erasmus, ahol a parti házhoz jön. :D

Addig meg nagylevegő és iszkiri.

Szólj hozzá!

2009.10.28. 21:01 sanssouci

az idő basszus vánszorog

Címkék: kit ezaszerelem

Olyan furcsa, hogy este 9 van, és ma még találkozunk, de még sietnem se kell, mert még mindig órája van.

Nagyon nagyon romantikázós kedvem van, gyertyafényes-békés-beszélgetős-szerelmes összebújást szeretnék és alig bírom kivárni azt az egy órát, ami ennek a beteljesüléséig még hátravan.

Szólj hozzá!

2009.10.28. 12:41 sanssouci

sk minőségellenőrzés

Címkék: suli mjúzik

 

Amit az egyetemen többek között imádok, az az azonnali és őszinte minőségellenőrzés.

Akkor vagyok ott egy előadáson/szemináriumon, ha az hasznos vagy érdekel. Abban a pillanatban, hogy nem éri meg, gondolkodás nélkül kimegyek.

Példa1. Vezetésszervezés előadás. Azt hittem, hasznos lesz, mert a diák nincsenek fent a neten, de 6 perc után rájöttem, hogy a nő nemcsak unalmas, de idegesít is és ráadásul nem hagy tanulni a zhmra. Szóval 8 percnél már a könyvtár fele tartottam.

Mi lett volna középiskolában? Mondjuk megkérdezi a tanár, hogy "bocsi, nem zavarlak?" - de ott nem lehet azt mondani, hogy igen.

Példa2. Számvitel szeminárium, előtte zhztunk, de gondoltam, biztos veszünk új anyagot, erre ellenőrizgetni kezdünk. Ez pont olyan volt, ami nem is rossz, érdekelne is, de nincs időm ilyesmire sajnos, úgyhogy fogtam magam és leléptem tanulni.

Szólj hozzá!

2009.10.26. 22:28 sanssouci

Címkék: suli

Azt vettem észre, hogy minél jobban kéne tanulnom, annál később állok neki.

Éjfél előtt pl szinte tuti nem.

(Ó jajj, hogy meg fogom én ezt bánni.)

Na mindegy, akkor inkább összegyűjtöm a Top Helyeket, amik a legjobban rávesznek a tanulásra:
1. közgáz körasztaloknál sokakkal közösen
2. Kittel együtt
3. metrón, vonaton, villamoson, bármely közlekedési eszközön

Itthon, na itthon nem. Egyedül semmiképp. Max rémesen késő nekiállással. Felhagyok az alvással, az lesz a legjobb.
 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása